Kimberley

Ik ben Kimberley, 26 jaar en getrouwd met Joeri. Samen hebben we drie zoontjes en een dochtertje op komst. Ook twee lieve poezen maken deel uit van ons gezin.

Ik kreeg recent mijn diagnose ASS, dit was enkel een bevestiging van wat we al wisten. Heel mijn leven voelde ik dat ik anders was dan anderen. Mijn echtgenoot vond ook vaak dat ik er  soms nogal wat ‘rare’ gewoontes op nahield maar hij accepteerde ze gewoon altijd. De diagnose  was dan misschien geen verrassing, toch hielp het me enorm. Ik heb geleerd meer naar mijn lichaam te luisteren. Ook voor mijn echtgenoot was het een stap in het nog meer accepteren van bepaalde dingen die ik doe of zeg. Hij weet nu van waar het komt en kan het allemaal beter een plaats geven. Samen slagen we er in ons huwelijk met kinderen meer dan goed te laten draaien. We vullen elkaar perfect aan.

Ik heb maar 1 groot iets in mijn leven en dat is mijn gezin. Er voor zorgen dat mijn kinderen gelukkig zijn, kunnen rennen, ontwikkelen, groeien, spelen, eten, …
Ik geef ze zelf thuisonderwijs omdat school voor hen absoluut geen mogelijkheid meer was. Een hele uitdaging die ontzettend veel van me vraagt maar waar ik ten volle mezelf in kan zijn. Samen op tijd en stond de natuur in trekken, gaan fietsen en vooral alles zo natuurlijk mogelijk doen, dicht bij onze eigen ik.

Mezelf zijn betekent dat iedereen de ruimte krijgt die nodig is om zich goed te voelen.

Deel via: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest