Authentisme geselecteerd voor De Standaard Solidariteitsprijs 2015

Vandaag in De Standaard
Vandaag verschijnt de advertentie van Vlaamse Vereniging Autisme in De Standaard. Onze advertentie is één van de 24 geselecteerden voor De Standaard Solidariteitsprijs 2015.
Stem vandaag nog!
Vanaf vandaag (tot en met 30 augustus, 12u) kan iedereen bovendien voor zijn favoriete advertentie stemmen. Want net zoals vorige jaren voorziet De Standaard Solidariteitsprijs een juryprijs en een publieksprijs. De juryprijs is voor de sterkste advertentie, verkozen door een jury waarin de redactie van De Standaard vertegenwoordigd is. De publieksprijs is voor de advertentie die op het einde van de stemming het meeste aantal stemmen van het publiek kreeg.
De winnaars van beide prijzen mogen nog driemaal gratis en paginagroot adverteren in De Standaard.
Deel deze oproep met jullie vrienden, familie,… en bezorg autisme nog 3 advertenties in De Standaard. Opgelet: per e-mailadres geldt slechts 1 stem.
In de loop van september is bekend wie de juryprijs heeft gewonnen en wie de publieksprijs.
De advertentie
autisme_StandaardSol_DSavond_876x738px_DEFMet dit stout elfje willen we de vanzelfsprekendheid waarmee mensen zichzelf ‘de standaard’ vinden in vraag stellen.
Mensen met autisme zijn vaak niet zo standaard… maar altijd authentiek. Zichzelf kunnen zijn in onze samenleving dat is hun grootste wens.
De makers van de advertentie
reclamebureau: choco
creatie: Kris Dieltiens / David Boon
campagnebeheer: Astrid Druyts
Deel via: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest